Personvernerklæring (EU)

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 03/01/2021 og gjelder alle innbyggere i EØS området.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva vi gjør med dataene vi innhenter om deg via https://fremgangsrikpt.com. Vi anbefaler deg å lese denne uttalelsen nøye. I vår behandling overholder vi kravene i personvernlovgivningen. Det betyr blant annet at:

  • vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Vi gjør dette ved hjelp av denne personvernerklæringen;
  • vi tar sikte på å begrense samlingen av personopplysninger til bare de personopplysningene som er nødvendige for legitime formål;
  • vi ber først om ditt eksplisitte samtykke til å behandle dine personopplysninger i tilfeller som krever ditt samtykke;
  • vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever også dette fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • vi respekterer din rett til å få tilgang til dine personopplysningene eller har de korrigert eller slettet, på forespørsel.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite nøyaktig hvilke data vi oppbevarer om deg, kan du kontakte oss.

1. Formål, data og oppbevaringsperiode

1.1 Vi bruker dine data til følgende formål:

Kontakt – via telefon, e-post, og/eller nett-skjema

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.2 Vi bruker dine data til følgende formål:

Betalinger

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.3 Vi bruker dine data til følgende formål:

Registrering av konto

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.4 Vi bruker dine data til følgende formål:

Nyhetsbrev

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • E-post adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.5 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å støtte tjenester eller produkter som en kunde ønsker å kjøpe eller har kjøpt

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.6 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å være i stand til å tilfredsstille rettslige forhold

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.7 Vi bruker dine data til følgende formål:

Samle og analysere statistikk for forbedring av nettsted.

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Besøksadferd
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.8 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å kunne tilby tilpassede produkter og tjenester

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Besøksadferd
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

2. Deling med andre parter

Vi deler eller avslører bare disse dataene til databehandlere for følgende formål:

Databehandlere

Navn: Aweber
Land: USA
Hensikt: eposttjenester

Navn: Google analytics
Land: EU
Hensikt: Behandler informasjonskapsler for analyse og markedsføring

Navn: Facebook pixel
Land: EU
Hensikt: Behandle informasjonskapsler for analyse og markedsføring

3. Cookies

For å gi de beste opplevelsene bruker vi og våre partnere teknologier som cookies for å lagre og / eller få tilgang til enhetsinformasjon. Samtykke til disse teknologiene vil tillate oss og våre partnere å behandle personopplysninger som surfe-/navigeringsatferd eller unike IDer på dette nettstedet. Hvis du ikke samtykker eller trekker tilbake samtykke, kan det påvirke visse funksjoner og funksjoner negativt. For mer informasjon om disse teknologiene og partnerne, se vår cookie-erklæring

Cristian Riveros deltar i IAB Europe Transparency & Consent Framework og overholder spesifikasjonene og retningslinjene deres. Den bruker samtykkestyringsplattformen med identifikasjonsnummeret 332. 

Vi har inngått en databehandlingsavtale med Google.

Google kan ikke bruke dataene til andre Google-tjenester.

4. Sikkerhet

Vi er forpliktet til sikkerheten til personopplysninger. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Dette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene dine, at tilgang til dataene er beskyttet, og at våre sikkerhetstiltak regelmessig blir gjennomgått.

5. Tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder koblet til via lenker på nettstedet vårt. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene håndterer dine personopplysninger på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker disse nettstedene.

6. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. I tillegg vil vi aktivt informere deg der det er mulig.

7. Få tilgang til og endre dataene dine

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss. Du kan kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor. Du har følgende rettigheter:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendige, hva som vil skje med dem og hvor lenge de blir beholdt i.
  • Rett til tilgang: Du har rett til tilgang til dine personopplysninger som er kjent for oss.
  • Rett til retting: du har rett til å supplere, rette, slette eller blokkere dine personopplysninger når du måtte ønske det.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle det samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dataene dine: du har rett til å be om alle dine personopplysninger fra behandlingsansvarlig og overføre dem i sin helhet til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å innvende: du kan innvende mot behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunn til behandling.

Sørg for å alltid oppgi hvem du er, slik at vi kan være sikre på at vi ikke modifiserer eller sletter data fra feil person.

8. Innsending av en klage

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterer (en klage på) behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

9. Kontakt-detaljer

Cristian Riveros
Postboks 7 Lindeberg,
1007 Oslo
Norge
Nettsted: https://fremgangsrikpt.com
E-post: hjelp@fremgangsrikpt.com
Telefonnr: 46514414

Vedlegg

Fremgangsrikpt.com og FitnessBusinessEntrepreneur.com er merkevarer tilhørende Riveros Consulting og Cristian Riveros NETTSIDENS ANSVARSFRASKRIVELSE Informasjonen gitt av Riveros Consulting (“oss,” “vi” or “vår”) på https://fremgangsrikpt.com (“nettsiden”) er å anse som generell informasjon. All informasjonen på nettsiden er formidlet i god tro. Vi gir ikke noen løfter eller garantier av noen slag, implisitt eller eksplisitt når det gjelder nøyaktigheten, tilstrekkeligheten, validiteten, påliteligheten, tilgjengeligheten eller fullstendigheten av informasjonen på nettsiden. Under ingen omstendigheter kan vi holdes til ansvar til deg for tap eller skader av noen slag knyttet til din bruk av informasjonen funnet på denne nettsiden. Du er ansvarlig for hvordan du velger å bruke denne informasjonen. Din bruk av denne nettsiden, eller informasjonen av funnet på nettsiden er på din egen risiko. OPPHAVSRETT All materiell funnet på, eller formidlet av oss er å regne som vår åndverk (intellectual property), beskyttet av opphavsrett – om ikke annet er uttrykkelig formidlet. Materiellet er deribland: nettsidens tekster, epost nyhetsbrev, innhold og blogginnlegg, bilder, nettsidens grafikk og design, illustrasjoner, generell tekst, lydklipp, videoklipp, nettsidens kildekode. Du har ikke rett til å reprodusere eller bruke materiallet fra nettsiden, eller materialle fra vår kommunikasjonskanaler som dine. EKSTERNE LINKER ANSVARSFRASKRIVELSE Nettsiden kan inneholde linker til andre nettsider eller innhold som har opprinnelse til en tredjepart, eller linker til annen markedsføring. Disse eksterne linkene er ikke overvåket av nettsiden, eller blir undersøkt for nøyaktighet, tilstrekkelighet, validitet, pålitelighet, tilgjengelighet eller fullstendigheten av informasjon av nettsiden. Hvis linker inneholder reklame, eller en affiliate relasjon, vil dette bli gjort rede for uttrykkelig. Vi garanterer ikke, påtegner ikke, tar ikke ansvar for nøyaktigheten for informasjon formidlet av en tredjeparts nettside eller annen nettside eksternt linket. Vi tar ikke ansvar for transaksjoner mellom tredjeparts nettsider og deg, skulle det gjelde dine kjøp av produkter og tjenester. PROFESJONELL FRASKRIVELSE Informasjonen på denne nettsiden om salg og markedsføring i helse og treningsmarkedet er å anse som generell informasjon, og er bare ment for pedagogiske formål. Dette erstatter ikke brukerens ansvar til å søke etter profesjonell rådgivning, da det informasjonen ikke er ment som det. Derfor bør brukeren sørge for å skaffe seg rådgivning fra egnet konsulent før brukeren velger å bruke informasjonen. Hvordan du velger å bruke informasjonen funnet på nettsiden, eller formidlet til deg på annen måte fra oss til deg (leseren/brukeren), beligger ansvaret hos brukeren. Vi kan ikke holdes til ansvar for hva eller hvordan brukeren velger å bruke informasjonen. Vi anmoder brukeren om å følge gjeldende lovverk. Dette er også brukerens ansvar. Bruken eller påliteligheten av informasjonen på nettsiden, bruker du på eget ansvar. REFERANSERS FRASKRIVELSE Nettisden kan inneholde referanser fra brukere av våre produkter og/eller tjenester. Disse referansene er brukerens erfaringer og meninger. Disse er personlige, og representerer ikke alle brukernes erfaringer eller meninger om våre produkter og/eller tjenester. Vi verken hevder eller garanterer, og du kan heller ikke anta, at alle brukerne vil oppleve samme erfaring med våre produkter og tjenester. Ved å velge å bruke våre produkter og/eller tjenester. DINE INDIVIDUELLE ERFARINGER, RESULTATER og MENINGER KAN VARIERE. Referansene på nettsiden er formidlet enten i form av tekst, lyd og/eller video, er gjennomgått av oss før de er blitt postet. Disse er formidlet ordrett fra brukernes erfaringer, med unntak av mindre endringer på grammatikk eller skrivefeil. Noen referanser er forkortet for å gi en kortfattet oppfattelse av referansen, da deler av referansen kan inneholde informasjon ikke relevant for publikum. Synspunktene og meningene formidlet i referansene tilhører de enkelte brukerne og reflekterer ikke våre synspunkter eller meninger. Ingen brukere betales eller kompenseres for deres referanser. Vi garanterer ikke noen inntekt. Samtidig, så kan vi heller ikke gi et estimat på forventet inntekt brukeren kan ha ved å bruke materiallet på nettsiden, eller formidlet fra oss i korrespondanser. Det er umulig å garantere hvor mye en person kan tjene, da dette baseres på faktorer utenfor vår kontroll. Brukerens erfaring, kunnskapsnivå, ferdigheter, arbeidsmoral, marked og markedsetterspørsel og flere faktorer er utenfor nettsidens ansvarsområde. Det er umulig å forutse inntekt. Det er brukerens ansvar å vise aktsomhet, og foreta sine egne undersøkelser. Eksempler fra tidligere kampanjer, suksesshistorier fra kunder, og referanser er kun eksempler, og ikke å forvente som inntektsbringende grunnlag.

Rull til toppen